"Plaza" šoping mol u Kragujevcu početkom 2012.

Bez autora
Feb 16 2011

Izraelska kompanija "Plaza" završiće izgradnju prvog šoping mola na Balkanu vrednog 60 miliona evra, u prvom kvartalu 2012. godine. Ovaj objekat se gradi u kragujevačkom naselju Stara radnička kolonija na površini od 80 hiljada kvadratnih metara. U ekskluzivnom trgovinsko-poslovnom centru, kako je najavljeno, nalaziće se multipleks bioskopi sa 900 mesta, fantazi park na 2.000 kadratnih metara, kafići, restoran brze hrane sa 350 mesta, kuglana, bilijar sala, mali sportski tereni i podzemna garaža. Posao glavnog izvođača radova dodeljen je nedavno drugoj firmi "Tehnobetonu" iz Varaždina, sa podizvođačima, a radovi su maksimalno intenzivirani i radi se 24 časa, u tri smene.

"Plaza" šoping mol u Kragujevcu početkom 2012.Izraelska kompanija "Plaza" završiće izgradnju prvog šoping mola na Balkanu vrednog 60 miliona evra, u prvom kvartalu 2012. godine, rečeno je danas u gradskoj upravi Kragujevca.

Ovaj objekat se gradi u kragujevačkom naselju Stara radnička kolonija na površini od 80 hiljada kvadratnih metara.

U ekskluzivnom trgovinsko-poslovnom centru, kako je najavljeno, nalaziće se multipleks bioskopi sa 900 mesta, fantazi park na 2.000 kadratnih metara, kafići, restoran brze hrane sa 350 mesta, kuglana, bilijar sala, mali sportski tereni i podzemna garaža.

Član gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa Nebojša Vasiljević rekao je danas novinarima u Kragujevcu da su potvrdu o krajnjem roku za završetak radova na objektu čelnici grada dobili u razgovoru sa predsednikom kompanije "Plaza", Mordejahem Lajzerom koji je juče obišao gradilište u Kragujevcu.

"Posao glavnog izvođača radova dodeljen je nedavno drugoj firmi "Tehnobetonu" iz Varaždina, sa podizvođačima, a radovi su maksimalno intenzivirani i radi se 24 časa, u tri smene", rekao je Vasiljević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik